Followers

Monday, March 21, 2011

PENGUMUMAN

Assalamu’alaikum sahabat pembaca sekalian,

 

1)      Saya terpaksa membuang “shoutbox” blog ini memandangkan ada iklan yang tidak semena-mena muncul di bahagian tepi blog ini, yang bahkan ada aduan yang mengatakan iklan itu berbaur lucah. Walakin, sebarang komentar bolehlah ditinggalkan di ruang komentar setiap artikel.

 

2)      Saya sedang dalam proses memindahkan semua artikel daripada blog lama saya, sebelum saya menutup terus blog lama itu. Artikel-artikel ini akan dilabelkan sebagai [arkib], insyaAllah.

 

 

3)      Saya mempunyai masalah untuk mereply komentar-komentar yang ditinggalkan di dalam blog ini, melainkan saya berada dalam keadaan LOG IN. Untuk pengetahuan pembaca sekalian, artikel-artikel yang saya post di dalam blog ini adalah via email, maka maafkan saya jika saya terlewat membalas komentar-komentar anda.

 

4)      Sehingga Pengumuman ini ditulis, sudah 13,379 kali blog saya ini dibaca (termasuk banyak kali oleh saya sendiri, hehe..) juga 102 orang followers. Biar pun jumlah itu tidak banyak, saya sangat menghargai semua orang yang sudi membaca artikel-artikel saya serta menjadi follower blog saya. Moga kalian mendapat manfaat daripadanya, dan moga kalian sentiasa mendoakan keistiqamahan saya dalam menulis serta beramal dengannya.

 

 

Thank You and Best Regards.

 

Ir. Faridul Farhan Abd Wahab 

P.Eng, MIEM, Sijil Pengajian Syariah

 

4 comments:

 1. dont judge the blog by follower..sebenarnya ramai baca blog ustaz..

  baru senang sikit nak baca..tadi menyemak jer iklan ntah pape tuh.

  ReplyDelete
 2. jazakillah khairan ukhti Robi'ah kerana selalu bertandang ke blog ini

  ReplyDelete
 3. lawak seh anta ni.
  ana juga lebih kurang anta..
  bnyak membaca kembali apa yang ditulis.. (hehe)..

  mcm mana yea nak menjaga stamina menulis seperti mana menjaga stamina iman?

  ReplyDelete
 4. Akhi Ramadhan.

  Jawapan ana di sini: http://faridul.wordpress.com/2010/08/30/highlander/

  ReplyDelete